The Gallery - Snug Kitchens, Newbury, Berkshire

Never boring.

We could see that this project, situated in Winchester, Hampshire had a clear layout from the offset. In most cases kitchen designs require more than one iteration. Sometimes, however, we get it right first time.

Including a light, symmetrical space with radiant skylights this modern styled kitchen looks amazing. It's minimalist island complete with composite worktops and dark timber high-seating really makes an impression. The design detailing of this project is helped by the zoning of the room as the kitchen overlooks into the living room and garden.

Long view of modern open plan kitchen in a white base unit finish with light brown porcelain worktops and living space at the rear
Bowl of apples resting on-top of light brown porcelain work-surface

Everyone has different tastes. Because of this we have a vast range of finishes available to our clients, from porcelain to natural timbers we're sure to steer you to a desirable choice.

Living space with light brown sofa and glass coffee table
High walnut casual seating fixed on top of light brown porcelain work surface with cubed shelving present in the background
Dark brown tall storage units displaying pull out larder unit
Walnut tabletop with bowls and plates placed on top along aside a phone charging through a special port integrated into table unit

What the client had to say

"Nick understood straight away what we were trying to achieve in our new kitchen. We loved the first design he came up with, and we now have a stunning new space, incorporating kitchen, dining and living areas. We would highly recommend Snug Kitchens."

Mr and Mrs Bell - Winchester, Hampshire